مقررات لغو تعهد خدمت

دانشجویانی که از آموزش رایگان استفاده می نمایند مکلفند برابر مدتی که از تحصیل رایگان استفاده کرده اند در ایران خدمت نمایند در صورت استنکاف از انجام تمام یا قسمتی از خدمت مذکور باید هزینه تحصیلات رایگان را تمام یا به تناسب مدتی که خدمت نکرده اند به دولت بپردازند و چنانچه ظرف 6 ماه پس از فراغت از تحصیل دانش آموختگان بهره مند از تحصیلات رایگان امکان اشتغال برای آنان فراهم نگردد و وزارت کار و امور اجتماعی نیز عدم کاریابی را اعلام نماید تعهد خدمت اینگونه دانش آموختگان لغو شده اعلام می گردد.

بر این اساس چنانچه دانش آموختگان اصالتا و یا به وکالت بلافاصله در فرصت شش ماهه پس از فراغت از تحصیل نسبت به درخواست کار اقدام نموده باشند و امکان کاریابی برای ایشان حسب گواهی وزارت کار فراهم نگردیده باشد مشمول امتیازات مربوط به لغو تعهد می باشند. اما اگر بعد از فرصت 6 ماهه اقدام به تحویل درخواست و حتی اخذ گواهی نمایند مستنکف محسوب گردیده و نمی توانند از مزایای لغو تعهد پیش بینی شده برخوردار گردند.

مدارک لازم جهت لغو یا خرید تعهد آموزش رایگان برای فارغ التحصیلان و دانشجویان شاغل به تحصیل برای دریافت دانشنامه و ریزنمره:

1. ارائه اصل کارت پایان خدمت یا معافی دائم برای آقایان جهت دریافت دانشنامه و یا داشتن شرایط 9 گانه بخش نامه نظام وظیفه
  2. ارائه اصل تسویه حساب از صندوق رفاه دانشجویان یا امور دانشجویی
  3. ارائه گواهی اشتغال به کار از موسسات و ادارات دولتی یا خصوصی (در صورت اشتغال به کار) با ذکر تاریخ شروع ،‌خاتمه یا ادامه آن (حکم کارگزینی) و همراه با لیست بیمه شده با مهر و امضاء
  4. افرادی که بازنشسته شده اند نیازی به دریافت گواهی اشتغال به کار ندارند فقط ارائه اصل حکم بازنشستگی کفایت می کنند.
  5. افرادی که در ادارات کل وزارت کار و امور اجتماعی تهران و استانها برای اشتغال به کار ثبت نام کرده اند لازم است نامه عدم کاریابی را از اداره یاد شده اراه نمایند.
  6. کارکنان وزارت آموزش و پرورش لازم است خلاصه سوابق خدمت دولتی (فرم شماره 502) را به همراه نامه شماره 2 دال بر بلامانع بودن تحویل مدارک به دانشگاه رائه نمایند.
  7. فارغ التحصیلانی که فاقد شرایط بند 3 و 5 هستند در صورت تمایل می توانند نسبت به خرید مدت بهره مندی از آموزش رایگان خود از طریق دانشگاه اقدام نمایند و همچنین افرادی که گواهی اشتغال به کار آ»ان مدت بهره مندی از آموزش رایگان را تکمیل نمی کند می تواند نسبت به خرید مابقی مدت آموزش رایگان اقدام نمایند.
  8. دانشجویان شاغل به تحصیل در صورت تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان یا امور دانشجویی می توانند با پرداخت هزینه آموزش رایگان نسبت به دریافت ریزنمرات تأیید شده خود اقدام نمایند.
  9. شاغلین در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی لازم است گواهی انجام کار را از اداره عملیات و خدمات پرسنلی ستاد مشترک سپاه – معاونت پرسنلی ویژه – مدیریت دانشجویی با ذکر تاریخ شروع به خدمت ارائه نمایند.

روابط عمومی دانشگاه تلگرام ایمیل لینک